roofing

Bescherming en waterdicht maken...

Geen pand zonder dak. En wanneer het een (plat)dak betreft komt Gauris in beeld om het voorgoed waterdicht te maken en te houden. Op een innovatieve manier, kant en klaar op maat aangeleverd en heel makkelijk aan te brengen.

Voor projecten in de prefab Houtskeletbouw met meerdere daken denken we graag mee hoe we het aanbrengen van de folie het beste kunnen inpassen in de productielijn. Deze manier van werken zorgt voor een aanzienlijke besparing in handelingen en productietijd. Hierdoor ontstaat naast een waterdicht dak een forse kostenbesparing.

Daarnaast neemt de leveringsbetrouwbaarheid toe. Gauris zorgt ook voor het opleiden van uw eigen mensen, zodat ze vervolgens zelf EPDM folie kunnen aanbrengen.

Onze werkzaamheden bestaan uit het  bepalen van de benodigde hoeveelheid folie inmeten op locatie, bepalen van de inzet van mensen en materialen. Produceren van 2D of 3D EPDM folie geschikt voor daken in onze productiefaciliteit. Het geven van leiding en instructie bij het aanbrengen van de folie en het geven van advies bij het afwerken van de dakranden.

We adviseren u graag welke oplossing het beste past bij uw vraag. Lees verder: Leaflet Gauris Roofing

Gauris Groendak
Met een Gauris Groendak zijn er voordelen voor alle betrokkenen: het woonhuis , bedrijfspand en het milieu.

De voordelen van een Groendak:

• Een groendak werkt verkoelend in de zomer
• Een groendak verlaagt de stookkosten in de winter
• Een groendak vermindert de waterzuiveringslasten
• Een groendak verlengt de levensduur van het dak
• Een groendak werkt geluiddempend
• Een groendak verbetert het microklimaat
• Een groendak creëert nieuwe leefgebieden
• Een groendak geeft een gevoel van rust en ruimte

Meer informatie over de groene daken van Gauris kunt u lezen in onze brochure: Gauris Groendak brochure

Gauris Groendak instructie video

Toepassing

roofing

Voor een project van meerdere platte daken hebben we in de productielijn Prefab 3D Amerikaans EPDM (TopSkin) aangebracht. Deze manier van werken zorgt voor een aanzienlijke besparing in handelingen en productietijd. Hierdoor ontstaat een waterdicht dak en forse kostenbesparing.

Waterdicht maken van een dak met EPDM folie

Voor een project van meerdere platte daken hebben we in de productielijn Prefab 3D Amerikaans EPDM (TopSkin) aangebracht. Deze manier van werken zorgt voor een aanzienlijke besparing in handelingen en productietijd. Hierdoor ontstaat een waterdicht dak en forse kostenbesparing.

Waterdicht maken van een dak met EPDM folie

Amerikaans EPDM (TopSkin) is ideaal voor een waterdicht dak.

Folie 1: Prelasti

Prelasti is uitzonderlijk in meerdere opzichten. Prelasti is een ongewapend EPDM membraan voor het afdichten van daken. Prelasti EPDM kent vele toepassingsmogelijkheden en kan zowel gebruikt worden voor geballaste en verkleefde daken, als voor mechanisch bevestigde daken met behulp van het Centrix systeem. In onze fabriek worden de Prelasti membranen d.m.v. hotbonding techniek geprefabriceerd tot elk gewenst formaat. De geprefabriceerde naadverbindingen zijn en blijven 100% waterdicht. Geprefabriceerde membranen zorgen voor minder arbeid op locatie, waardoor de uitvoeringsrisico’s lager zijn.

  Hoge elasticiteit

  Prefab daardoor lagere kosten

  Hotbonding techniek in elk gewenst formaat

  100% waterdicht – volledig recyclebaar

  Talkpoeder vrij – fraaier resultaat

  37 jaar bewezen levensduur

  Uitgebreid getest – bewezen resultaten

  Maatwerk daardoor minder afval

Folie 2: SuperSeal

SuperSeal is een uniek, gecacheerd en thermisch lasbaar EPDM membraan. Hierdoor is het EPDM membraan uitermate geschikt voor mechanische bevestiging en verkleving, al dan niet op isolatie. SuperSeal EPDM wordt geleverd in verschillende rolbreedtes en -lengtes. De thermobond naadverbindingstechniek zorgt er voor dat de naad de identieke eigenschappen heeft, zoals elasticiteit en soepelheid van het membraan zelf. SuperSeal EPDM heeft een snelle verwerking en geeft gegarandeerd een plooivrij resultaat.

  Geen kit nodig

  170 cm brede banen

  Esthetisch super strak vanwege de vlies

  Geschikt voor groene daken

  Uitgebreid getest – bewezen resultaten

Folie 3: Topskin LSFR

Topskin LSFR is een ongewapend vliegvuurbestendig EPDM membraan dat zich kenmerkt door een brede range van standaard rolbreedtes, met als groot voordeel dat het maken van naden op locatie tot een minimum wordt beperkt. Topskin EPDM kent vele toepassingen, zowel geballaste, verkleefde als mechanisch bevestigde daken. De gladde structuur van Topskin EPDM bespaart tijd en maakt het plaatsen door één of twee dakdekkers bijzonder eenvoudig.

  Vliegvuur bestendig

  Uitgebreid getest – bewezen resultaten

  Eenvoudige plaatsing standaard daken (aanbouw, overkapping en dakkapel)

  Fabrieksmatig grote membranen, tot 450m2 uit een stuk

Voor meer informatie over roofing kunt u contact opnemen met Martijn Riewald.