Kom je bij ons werken....

VACATURES & NIEUWS

Bij Gauris hebben we de onderstaande vacatures:

15 maart 2021

Folielasser / productiemedewerker

allround & aankomend

Gauris heeft een leuke baan voor je!

Enthousiast & technisch ingesteld? Werk je graag in een team én ben je op zoek naar uitdaging en afwisseling? Om verder te groeien zijn we op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte medewerkers.

Je werkt nauw samen met je collega’s van oa verkoop binnendienst, verkoop buitendienst en productontwikkeling. Doel: productie van maatwerk folie. Je last & installeert folie voor de aanleg van vijvers, zwembaden, zwemvijvers, paardenbakken, daken en watertanks. Houd je van installatie klussen? Ook dan hebben we veel leuke projecten waar je aan kan werken. Meer over deze vacature: folielassers

Alles over Gauris lees je op onze website: www.gauris.eu 

 

Zoek je ook een leuke stage bij een erkend stagebedrijf, ga dan naar:  https://bit.ly/2SjDaVI

– Zeilmakers – Folie lassers – Dakdekkers zijn uiteraard van harte welkom voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt contact opnemen met: Annemieke Aal.

—–

Artikel in Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden

zaterdag 20 februari 2021

Gauris levert en bewerkt waterdichte folies voor dakbedekking, vijverpartijen, paardenbakken en waterbassins voor onder meer de glastuinbouw. De foliespecialist werd in 2018 opgericht door Annemiek Aal en Martijn Riewald. Een jaar later stapte de Heerenveense investeringsmaatschappij PMH Investments van Durk van der Meer in de onderneming.

Lees hier verder: https://bit.ly/3dIrI1J

—-

Sealeco neemt belang in Gauris

5 februari 2021

Sinds de start in 2018 heeft Gauris zich watervlug ontwikkeld tot een belangrijke speler als verwerker van folie voor wateropslag (liners). Daarnaast heeft het met TuinenVijverDirect.nl een toonaangevende webshop voor vijvers, zwembaden, paardenbakken (eb- en vloedbodems) én zwemvijvers.

SealEco en Gauris versterken elkaar door de overname. Zo krijgt Gauris toegang tot de kennis en ervaring op het gebied van EPDM dakfolie, maar bovenal tot de producten en concepten van SealEco van onder andere zwemvijvers. SealEco versterkt hiermee haar aanwezigheid op de markt voor verwerking van PVC-, FPP- en LDPE-folie. Met de toegevoegde kennis over (zwem)vijversystemen kan Gauris haar portfolio uitbreiden tot de (zwem)vijverspecialist van Nederland.

Volledige persbericht